Madblog
Vekommen til

Kirstens Madblog


Her finder du opskrifter på mad, der både er sund og lækker, nem at lave og ikke feder.


Du kan finde hele bloggen på www.kirstensmadblog.dk


Det her er en arbejdsside til bloggen.
Men kig bare med.


Ideen til bloggen opstod, da jeg var på den årlige kur i foråret 2019. Efter jul, nytår og skiferie havde jeg endnu en gang taget 5 kilo på. Det er sket næsten hvert år, siden jeg var 15. Siden da har jeg været på kur mindst en gang om året, fordi jeg har det med at spise og drikke lidt for godt.


Derfor besluttede jeg at prøve noget nyt: Gennem alle årene har jeg kun talt kalorier, når jeg var på kur. Nu ville jeg prøve at tælle kulhydrater i stedet.


Se kuren HER


Det fantastiske skete: Jeg tabte 5 kilo på 2 måneder. De andre år har jeg max tabt to, med det resultat at kuren blev for langvarig, og så mistede jeg modet. Denne gang gik det dobbelt så stærkt. Og det bedste af det hele var, at det var rigtig lækker mad, jeg fik. Faktisk kunne jeg meget bedre lide den mad, jeg fik på kuren, end det jeg spiste før. Så jeg valgte bare at fortsætte. Kuren er blevet en livsstil. Mit mantra er:


Det skal være sundt
Det skal være nemt
Det skal være lækkert

Jeg lagde et billede af maden på min kur op på Facebook – og fik overvældende respons! Mange skrev til mig ’bagom’, om de kunne få kuren. Det gik op for mig, at rigtig mange, jeg kender, ønsker at tabe sig - typisk de cirka fem kilo. Konstant. Faktisk tror jeg, at omkring hver anden voksne dansker går rundt og vejer lidt for meget.

Det handler simpelthen om folkesundheden!


Derfor har jeg besluttet at dele mine gode erfaringer med andre her. Samtidig med at du lever sundt og taber dig, er det nemlig vigtigt at:

 

Du skal være mæt

Det skal være hyggeligt


Derfor skal du ikke ikke sulte dig, og du skal blive ved med at spise sammen med din familie.

 

Hvorfor spise noget, der ikke gavner dig og din krop?

Du kunne garanteret aldrig finde på bevidst at hælde forkert benzin på din bil. Vær ligeså omhyggelig med, hvad du hælder på din krop.

Nu knap et år efter jeg startede bloggen, har jeg fået tilpas mange positive tilbagemelidinger fra folk, der har spist og drukket efter de retningslinjer, jeg stikker ud på bloggen: Ikke alene taber de sig, de holder også vægten!


Kirsten Winding, Mediehuset Cigarfabrikken, Nedergade 33, 2., 5000 Odense C  www.cigarfabrikken.com

© 2012 • 21 20 12 35 • winding@kirstenwinding.dk